ORK KINGDOM

Üdvözöllek a Fórumon! Az oldal az Őrzők Szövetség táborhelye.

HomeHome    RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 

travian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Legolas
Írástudó
Írástudó

Male Hozzászólások száma: 14
Registration date: 2010. Nov. 18.

TémanyitásTéma: Re: travian   2010-12-11, 18:01

Szerinte nem rossz de ha már itt tartunk vki tud segíteni h miért nem ok kardost csinálni gall vagyok 3 akadémiám van és van 1-es fegyverkovácsom is??????????? bounce bounce bounce
Vissza az elejére Go down
Eprencs
JediMester
JediMester

Female Hozzászólások száma: 194
Registration date: 2009. Apr. 23.

TémanyitásTéma: Re: travian   2009-06-08, 21:46

Very Happy Szerintem a Travian nagyon jó! Én imádom! Ha az embernek van elég ideje akkor jobb mint az Ikariam, ha nincs elég idő akkor inkább Ika. A Travi nem szívbajosaknak való Wink ott nincs vakáció mód Very Happy
veghtom
NagyMester
NagyMester

Male Hozzászólások száma: 363
Registration date: 2008. Sep. 03.

TémanyitásTéma: Re: travian   2009-03-04, 05:44

Utálom a Traviant!!!!!
Ahogy van!!! Very Happy:D:D:D
http://www.pecazzunk.eoldal.hu
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-07-20, 10:30

szerintem nem olyan jo mint az ikariam ezért 5 percnél tovább nem játszottam vele
Xadornix
JediMester
JediMester

Male Hozzászólások száma: 184
Registration date: 2008. Jul. 07.

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-07-20, 00:32

D@ny írta:

Szerintem a Travian szépenszólva béna!Smile
de ez az én véleményem:)
üdv D@ny

Esetleg részleteznéd is a véleményed? Mert ez így elég tömör (ehhez kár volt annyit idézni... Razz )
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-07-18, 15:04

Xadornix írta:
Nekem bejött a travian, és szerény véleményem szerint egyelőre sokkal kiforrottab mint ez az ikariam.
Persze itt vannak aranyos ötletek, de sem balance, sem működő programkód, sem programozástechnika nem áll a háttérben, reméljük, csak egyelőre.

Tény, hogy nehéz dolog sok falut kormányozni Travianban, speed2 végén már kicsit gondban voltam a saját kis 33 településemmel. De a levelezés és a jelentések soxorta jobban áttekinthetőek, és a szabályok leginkább be vannak építve a játékba, nem pedig jojózó szemekkel kell kisilabizálni, hogy az elmúlt 24 órában hányszor raboltam ki ezt vagy azt a spártát, ezt vagy azt a poliszt.

Travianban hatékonyan lehet védeni a klántársakat, ez itt egyelőre nem mondható el, pedig igazán közöségépítő hatása lenne.

Persze itt is vannak jó dolgok, tetszik például, hogy nem lehet szanaszét verni a mások városát, travianban túl sok értelmetlen romboló volt, aki a saját érdekei ellenében tette tönkre mások minden játéklehetőségét. Itt is lehet reménytelen helyztbe hozni másokat, de több ész kell hozzá, mint az átlag vérpistikéknek van.

Ha valaki esetleg most is tolja a traviant, szívesen adok képzést nem szokványos speedes taktikából :-)

No, addigis a legjobbakat:

Xadornix

Szerintem a Travian szépenszólva béna!Smile
de ez az én véleményem:)

üdv D@ny
Xadornix
JediMester
JediMester

Male Hozzászólások száma: 184
Registration date: 2008. Jul. 07.

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-07-07, 23:01

Nekem bejött a travian, és szerény véleményem szerint egyelőre sokkal kiforrottab mint ez az ikariam.
Persze itt vannak aranyos ötletek, de sem balance, sem működő programkód, sem programozástechnika nem áll a háttérben, reméljük, csak egyelőre.

Tény, hogy nehéz dolog sok falut kormányozni Travianban, speed2 végén már kicsit gondban voltam a saját kis 33 településemmel. De a levelezés és a jelentések soxorta jobban áttekinthetőek, és a szabályok leginkább be vannak építve a játékba, nem pedig jojózó szemekkel kell kisilabizálni, hogy az elmúlt 24 órában hányszor raboltam ki ezt vagy azt a spártát, ezt vagy azt a poliszt.

Travianban hatékonyan lehet védeni a klántársakat, ez itt egyelőre nem mondható el, pedig igazán közöségépítő hatása lenne.

Persze itt is vannak jó dolgok, tetszik például, hogy nem lehet szanaszét verni a mások városát, travianban túl sok értelmetlen romboló volt, aki a saját érdekei ellenében tette tönkre mások minden játéklehetőségét. Itt is lehet reménytelen helyztbe hozni másokat, de több ész kell hozzá, mint az átlag vérpistikéknek van.

Ha valaki esetleg most is tolja a traviant, szívesen adok képzést nem szokványos speedes taktikából :-)

No, addigis a legjobbakat:

Xadornix
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-06-22, 22:20

En tolom s3-on de ,eleg is volt 2 speed meg egy lassu. Sokat elvett az eletembol.....
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-06-01, 15:58

argi007 írta:
Nem jászotok travianon?
aki nem az próbálja ki aki igen az írjon

nekem a speeden 10 valahány falum volt 3 hónap aléett majdnem 5000 lakosságal lol! afro flower queen jocolor cherry confused affraid sunny monkey pig cat lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-06-01, 15:55

DeathLord írta:
Nautilusz írta:
már régen volt de ha mniden igaz én 15 v. 16 faluval zártam az első magyar speedet:)

az bőven elég Smileés nem jössz újra?
[youtube]http://youtube.com/watch?v=tCTjP2c8i-w[/youtube] santa pig bounce jocolor afro flower king bom Twisted Evil Surprised Sad Rolling Eyes No clown lol! afro jocolor affraid
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-26, 15:26

Nautilusz írta:
már régen volt de ha mniden igaz én 15 v. 16 faluval zártam az első magyar speedet:)

az bőven elég Smileés nem jössz újra?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-18, 00:14

Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-17, 19:42

nekem s2őn 11 falum volt Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-16, 23:25

hát nekem az falu is sok nemhogy 20.......
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-16, 21:40

Hát igen a speed elég idő igényes nekem volt vagy 7-8 erős falum! Én azért hagytam abba mert szerintem nem lehet gondozni egyszerre olyan 20-nál több falut és ugye travianon jóval több falud is lehet mint 20 ha meg nem csinálsz folyamatosan újakat aakkor meg visszaesel a ranglistán! A másik ok amiért végleg befejeztem az az ikariam volt!
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-16, 21:23

jó az, csak legyen elég időd:D
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-16, 20:54

a speed az a rossz
most rajta vagy speeden?
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-15, 21:34

Szerintem a lassu szerverek rosszak!
A speed a király Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-15, 19:20

igen,az egész klánom majd erre fog regizni ammikor ujból indul az s2 Smile
Vendég
Vendég

TémanyitásTéma: Re: travian   2008-05-14, 05:57

Mért?
Fenn vagy még travin és ez az aranyszerző linked??

travian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Similar topics

-
» travian