|
|
| Szerző | Üzenet |
|---|
Legolas Írástudó

Hozzászólások száma: 14 Registration date: 2010. Nov. 18.
 | Téma: Re: travian 2010-12-11, 18:01 | |
| |
|
 | |
Eprencs JediMester

Hozzászólások száma: 194 Age: 34 Registration date: 2009. Apr. 23.
 | Téma: Re: travian 2009-06-08, 21:46 | |
|  Szerintem a Travian nagyon jó! Én imádom! Ha az embernek van elég ideje akkor jobb mint az Ikariam, ha nincs elég idő akkor inkább Ika. A Travi nem szívbajosaknak való  ott nincs vakáció mód  |
|
 | |
veghtom NagyMester

Hozzászólások száma: 363 Age: 26 Registration date: 2008. Sep. 03.
 | Téma: Re: travian 2009-03-04, 05:44 | |
| Utálom a Traviant!!!!! Ahogy van!!!  :D:D:D |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-07-20, 10:30 | |
| szerintem nem olyan jo mint az ikariam ezért 5 percnél tovább nem játszottam vele |
|
 | |
Xadornix JediMester

Hozzászólások száma: 184 Age: 44 Registration date: 2008. Jul. 07.
 | |
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-07-18, 15:04 | |
| | Xadornix írta: | Nekem bejött a travian, és szerény véleményem szerint egyelőre sokkal kiforrottab mint ez az ikariam. Persze itt vannak aranyos ötletek, de sem balance, sem működő programkód, sem programozástechnika nem áll a háttérben, reméljük, csak egyelőre.
Tény, hogy nehéz dolog sok falut kormányozni Travianban, speed2 végén már kicsit gondban voltam a saját kis 33 településemmel. De a levelezés és a jelentések soxorta jobban áttekinthetőek, és a szabályok leginkább be vannak építve a játékba, nem pedig jojózó szemekkel kell kisilabizálni, hogy az elmúlt 24 órában hányszor raboltam ki ezt vagy azt a spártát, ezt vagy azt a poliszt.
Travianban hatékonyan lehet védeni a klántársakat, ez itt egyelőre nem mondható el, pedig igazán közöségépítő hatása lenne.
Persze itt is vannak jó dolgok, tetszik például, hogy nem lehet szanaszét verni a mások városát, travianban túl sok értelmetlen romboló volt, aki a saját érdekei ellenében tette tönkre mások minden játéklehetőségét. Itt is lehet reménytelen helyztbe hozni másokat, de több ész kell hozzá, mint az átlag vérpistikéknek van.
Ha valaki esetleg most is tolja a traviant, szívesen adok képzést nem szokványos speedes taktikából :-)
No, addigis a legjobbakat:
Xadornix |
Szerintem a Travian szépenszólva béna! de ez az én véleményem:)
üdv D@ny |
|
 | |
Xadornix JediMester

Hozzászólások száma: 184 Age: 44 Registration date: 2008. Jul. 07.
 | Téma: Re: travian 2008-07-07, 23:01 | |
| Nekem bejött a travian, és szerény véleményem szerint egyelőre sokkal kiforrottab mint ez az ikariam. Persze itt vannak aranyos ötletek, de sem balance, sem működő programkód, sem programozástechnika nem áll a háttérben, reméljük, csak egyelőre.
Tény, hogy nehéz dolog sok falut kormányozni Travianban, speed2 végén már kicsit gondban voltam a saját kis 33 településemmel. De a levelezés és a jelentések soxorta jobban áttekinthetőek, és a szabályok leginkább be vannak építve a játékba, nem pedig jojózó szemekkel kell kisilabizálni, hogy az elmúlt 24 órában hányszor raboltam ki ezt vagy azt a spártát, ezt vagy azt a poliszt.
Travianban hatékonyan lehet védeni a klántársakat, ez itt egyelőre nem mondható el, pedig igazán közöségépítő hatása lenne.
Persze itt is vannak jó dolgok, tetszik például, hogy nem lehet szanaszét verni a mások városát, travianban túl sok értelmetlen romboló volt, aki a saját érdekei ellenében tette tönkre mások minden játéklehetőségét. Itt is lehet reménytelen helyztbe hozni másokat, de több ész kell hozzá, mint az átlag vérpistikéknek van.
Ha valaki esetleg most is tolja a traviant, szívesen adok képzést nem szokványos speedes taktikából :-)
No, addigis a legjobbakat:
Xadornix |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-06-22, 22:20 | |
| En tolom s3-on de ,eleg is volt 2 speed meg egy lassu. Sokat elvett az eletembol..... |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-06-01, 15:58 | |
| |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-06-01, 15:55 | |
| |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-26, 15:26 | |
| | Nautilusz írta: | | már régen volt de ha mniden igaz én 15 v. 16 faluval zártam az első magyar speedet:) |
az bőven elég és nem jössz újra? |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-18, 00:14 | |
| már régen volt de ha mniden igaz én 15 v. 16 faluval zártam az első magyar speedet:) |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-17, 19:42 | |
| nekem s2őn 11 falum volt  |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-16, 23:25 | |
| hát nekem az falu is sok nemhogy 20....... |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-16, 21:40 | |
| Hát igen a speed elég idő igényes nekem volt vagy 7-8 erős falum! Én azért hagytam abba mert szerintem nem lehet gondozni egyszerre olyan 20-nál több falut és ugye travianon jóval több falud is lehet mint 20 ha meg nem csinálsz folyamatosan újakat aakkor meg visszaesel a ranglistán! A másik ok amiért végleg befejeztem az az ikariam volt! |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-16, 21:23 | |
| jó az, csak legyen elég időd:D |
|
 | |
Vendég Vendég

| Téma: Re: travian 2008-05-16, 20:54 | |
| a speed az a rossz most rajta vagy speeden? |
|
 | |